![Caillebottes vendéennes Caillebottes vendéennes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96093a40-1c57-474e-be08-0c399fbbaa2c/Derivates/88778499-22c1-47ff-89e6-f369eb18a5ea.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de lait, cru (voir "Conseil(s)")
- 7 - 10 gouttes de présure
-
120
g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
veya café froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670.3 kJ / 159.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 4.5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broyé du poitou
2 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Far aux pruneaux
1h 35 min
Yaourt au lait concentré
10h 15min
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Sucre vanillé
72h
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Yaourt nature
14ωρ.
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min
Œufs au lait et à la vanille
5h
Œufs au lait
50min
Riz au lait
1j