Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Moules à la sauce chorizo
1h
Confit d'oignons
30min
Sauce gribiche
15 Min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de canard
2h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40min
Foie gras au café et aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Sabayon au vouvray
15 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Foie gras farci aux figues
24 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras de canard
72 Std.