Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clémentine farcie au crabe
20min
Foie gras de canard
72 Std.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Foie gras au café et aux pruneaux
1 godz. 35 min
Farce aux fruits secs pour volaille
15min
Foie gras d'oie à la truffe
72 Std.
Opéra de foie gras
24 Std.
Foie-gras mi-cuit
50 Std.
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 min
Mousse de foie de volaille au porto
72 Std.
Gougères
45 min