Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de canard cru (400-500 g)
- 20 g de porto
- 5 g de calvados
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à café de piment d'Espelette
- 800 g d'eau
- 300 - 400 g de glaçons et un récipient d'eau froide
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1914 kJ / 465 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie-gras mi-cuit
50h
Foie gras de canard
72h
Aligot
40 Min
Gravlax de canard aux agrumes
12h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72h
Rillettes de canard
2 godz. 30 min
Gravlax de saumon à la betterave
8 Std. 15 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Terrine de lapin aux herbes
24h
Saumon gravlax
60 Std. 30 Min
Terrine bressane
24h