Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions, cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1901.4 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Vetkoek (fet-cook)
1 godz. 35 min
Spiced lamb pie
40 min
Bunny chow
45 min
Traditional bobotie
1h 30min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min
Koeksisters
1h
Milk tart
3h
Malva pudding
50min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Chicken à la king
40 min
Pineapple and orange glazed ham
2h
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min