Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Apricot curry marinade
- 120 g dried apricots
- 3 brown onions, cut into quarters
- 150 g water
- 500 g apple cider vinegar
- 1 lemon, zest only (4 cm strips), no white pith
- 1 ½ tbsp curry powder
- 30 g soft brown sugar
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 8 pork rashers (800 g maximum), cut into pieces (3 cm - see Tips)
Pork sosaties
- 1 brown onion, cut into quarters, segments separated
- dried apricots (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1901.4 kJ / 452.7 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Karbonhidrat
- 27.7 g
- Yağ
- 22.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 7.3 g
- Sodyum
- 462.5 mg
Alternatif tarifler
Vetkoek (fet-cook)
1hod. 35min
South African curry mince
45 min
Mealie bread
55 min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1hod. 35min
Bunny Chow with Durban Curry
3h
Traditional bobotie
1h 30 min
Koeksisters
1h
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15 min.
Bunny chow
45 min
Chicken à la king
40 min
Spiced lamb pie
40 min
South African yellow rice
20min