Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 591 mg
Alternatif tarifler
Pork san choy bau
25 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Mushroom risotto
30 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 menit
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Chicken cacciatore
50 menit
Citrus seafood salad
1j
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 Min