Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 16.5 g
- Doymuş Yağ
- 6.6 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 591 mg
Alternatif tarifler
Bacon and spring onion potato salad
1h 5 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Traditional cocktail sauce
5 Min
Diane sauce
20 Min
Oysters Kilpatrick
15 Min
Smoked honey and dill salmon
1h 5 min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Pineapple and orange glazed ham
2 Std.
Sangria ginger punch
1h 5 min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5 min
Mushroom sauce
20 Min