Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp cornflour
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice wine vinegar
- 60 g soft brown sugar
- 350 - 400 g pork fillet, trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage, cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 2 eggs, lightly beaten
- ground black pepper, to season
- 130 g fresh bean sprouts
- 1 red capsicum, cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp black sesame seeds
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1966.8 kJ / 468.3 kcal
- Protein
- 35.8 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Yağ
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Sodyum
- 1464.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sticky sesame chicken
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Asian-style pork noodles
1h
Chiang Mai noodles
25min
Sticky Chilli Beef
55min
Asian nachos
40min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
Beef fajitas
30min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min