Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Jackfruit filling
- 1 garlic clove
- 3 eschalots, cut into halves
- 2 tsp peanut oil
- 1 canned jackfruit in brine, drained (approx. 300 g after draining - see Tips)
- ½ tsp Chinese five spice
- 50 g hoi sin sauce
- 1 tbsp tamari
- 1 tbsp rice wine vinegar
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp Sriracha sauce
- 1 tsp arrowroot starch
Vegetables
- 160 g baby cos lettuce, washed and dried (1-2 lettuce hearts - halved to fit through feeder tube)
- 1 Lebanese cucumber, unpeeled, ends removed
- 1 carrot, trimmed and peeled
Assembly
- 12 sheets rice paper roll wrappers
- 100 g rice vermicelli noodles
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, cut into strips
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, cut into strips
- 100 g fresh bean sprouts (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1507.5 kJ / 360.3 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 79.1 g
- Yağ
- 3.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 632.9 mg
Alternatif tarifler
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mushroom and kale risotto
55 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Değerlendirme yok
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Kimchi non-fried rice
1h
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min