Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 35 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 35 g de tomate triturado en conserva
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patata en trozos (3 x 3 cm)
- 150 g de agua
- 1 pellizco de sal
-
100 - 120
g de bonito fresco en tacos (3 x 3 cm)
veya 100 - 120 g de atún fresco en tacos (3 x 3 cm) - perejil fresco picado
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1111 kJ / 266 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Karbonhidrat
- 26.1 g
- Yağ
- 10.1 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Porrusalda con bacalao
40 min
Marmitako de caballa
50min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Porrusalda con calabaza
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Fabes con almejas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Marmitako
40 min