Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 6 - 8 pimientos del piquillo
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 300 g de patatas peladas, cortadas en cuartos y luego en rebanadas de 5 mm
-
150
g de salsa de tomate
veya 150 g de tomate frito - 100 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 500 - 600 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con la piel hacia arriba)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 943 kJ / 226 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Bacalao al estilo de Soutelo
25 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Marmitako para dos
30 Min
Bonito a la riojana
50 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1 Std.
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40 Min