Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fumet de marisco
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 1 ramita de perejil fresco
- 50 g de zanahoria en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de langostinos crudos sin pelar
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de tomate maduro
- 700 g de agua
Bacalao
- 4 lomos de bacalao desalado (aprox. 175 g c/u)
- 80 g de harina
- 100 g de aceite de oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2301 kJ / 551 kcal
- Protein
- 47.05 g
- Karbonhidrat
- 17.65 g
- Yağ
- 32.42 g
- Lif
- 1.64 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rape con espárragos a la marinera
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Calamares encebollados
1 Std.
Almejas a la marinera
30 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1 Std. 10 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Bacalao con chirlas
45 Min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Rape en salsa americana
1 Std.