Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Salmonetes en papillote
25 Min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min