Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corvina a la roteña
45min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 Min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bonito a la riojana
50 dk
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Marmitako de caballa
50 dk
Salmonetes en papillote
25 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Dorada a la veneciana
55min