Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce périgourdine
35 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3 godz. 45 min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45 min
Tartelettes au raisin et gelée au gerwurztraminer
1 godz. 30 min
Sauce au vin doux
55min
Coquillages à la fondue de poireaux
35 min
Sauce orange-citron
30 min
Sauce aux câpres
30 min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45 min
Sauce bordelaise
45 min