Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vinaigre de vin blanc
- 30 g de sucre en poudre
- 80 g de cerises entières et dénoyautées (type bigarreau), préalablement concassées
- 200 g de fond de veau maison ou réhydraté (1 c. à soupe de poudre + 200 g d'eau)
- 40 g de cerises entières et dénoyautées, type bigarreau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 212 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce hollandaise sans œuf
10 min
Crème brûlée à l’abondance
3h
Soufflés poires roquefort
1 Std.
Sauce à l'oseille
25 Min
Beignets d'huîtres au thym
35min
Œuf florentin revisité à l'italienne (Zone 2)
2 Std.
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Sauce orange-citron
30 Min
Sauce beurre blanc
20 Min
Sabayon au citron
15 min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Sauce au vin doux
55min