Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les pommes de terre bouillies
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre, coupées en morceaux
La mousse de betterave
- 250 g de betterave cuite
- ½ c. à café de sel
- 2 blancs d'œufs
- 10 g de jus de citron
La finition
- 3 cornichons au vinaigre
- 3 filets de harengs marinés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 111 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 Std. 15 Min
Lotte à l'andouille
1 godz. 20 min
Langoustines sauce au whisky
1 godz. 10 min
Ananas givré à la sauge
12 Std.
Carpaccio de saint-jacques
45 min
Rillettes de poisson blanc
55 Min
Sabayon au citron
15min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mousses de betterave en deux façons
15min