Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La mousse de petits pois
- 300 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 300 g de petits pois frais, écossés
- 2 g d'agar-agar (1 c. à café bombée ou 1 sachet)
- 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
Les choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux
- 2 pincées de sel
- 120 g de farine de blé
-
3
gros œufs (63-73 g)
veya 4 œufs de petite taille
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1289 kJ / 312 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min.
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Eclairs saumon-Passion
2h
Petits choux aux champignons
1h 25 min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15min
Mignardises comme un Irish coffee
4 Std. 10 Min
Bavarois d'asperge
15min
Déclinaisons autour de la mer
30 min
Bouchées de pannacotta de saumon sur biscuits aux graines d'anis
4 godz. 45 min
Eclairs mimosa au jambon sec
1h 15min
Eclairs au foie gras
3h 15min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min