Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse framboise-noix de coco
2sa 15 dk
Mousse à l'abricot
2sa
Soufflé glacé à la pêche
4h 40 phút
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2sa 15 dk
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Papillote de pêches aux fruits rouges
30 Min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 Min
Mousse légère fraise-groseille
2sa 15 dk
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Mousse aux pommes
40 Min