Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 50 g de jus d'abricot
- 250 g d'abricots frais, dénoyautés
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de sucre glace maison
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 2 c. à soupe d'amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 543 kJ / 130 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3h 20min
Mousse de kiwi
2h 15min
Bavarois à la mangue
7 Std.
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Mousse à l'abricot
2h
Soupe de fruits rouges
2h 10min
Soupe de melon au marsala
2h 10min
Mousse aux nectarines
2 Std. 45 Min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Semifrio pêche-abricot
3 godz. 35 min
Blanc-manger coco-ananas
4 Std. 15 Min
Mousse à l'abricot
3h 30min