Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Encornets à la provençale
55min
Acras de morue
13hod.
Féroce d'avocat
30min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1ч. 30 мин.
Flan brésilien aux œufs
1 godz. 5 min
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1ч. 30 мин.
Beignets de farine de haricots au lait de coco (acarajés)
45min
Tajine d'agneau aux figues
1h 15min
Calamar à la piperade
35min
Tajine de poulet au citron confit
3ч.
Axoa d'agneau
55min
Couscous marocain
50min