Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Couscous marocain
50 Min
Mouclade
1hod.
Moules marinières au gingembre
25 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Moules marinées à l'espagnole
45 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2 Std.
Aubergines d'Almagro marinées
96 Std.
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1 godz. 5 min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.