Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 - 3 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de persil frais, équeutés
- 100 g d'huile d'olive
- 150 g d'oignons, coupés en morceaux
- 100 g de blancs de poireau, coupés en rondelles
- 600 g de ris d'agneau, coupés en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de paprika
- 50 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 16.21 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.84 g
- Lif
- 0.93 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1h
Rognons de veau au xérès
25 min
Pâté périgourdin
48h
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Soupe au chou et aux petits farcis
1h
Cailles farcies
1u. 15min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Choux aux fruits confits
2h
Calamar à la piperade
35 min
Brandade de morue
24h 35min
Crêpe garnie à la saint-jacques et fondue de poireaux
45min