Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Root Vegetable Gratin
1h
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 Std. 15 Min
Chickpea Gratin
1h
Seitan Chilli
25min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h