Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g aubergines, diced (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 20 g plain flour
- 150 g soya cream
- 150 g onions, quartered
- 50 g celery, cut in pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 30 g white wine
- 250 g ripe tomatoes, quartered, pulp and flesh separated
- 200 g courgettes, diced (3 cm)
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fresh rosemary
-
1
tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 pinch ground black pepper
- 150 g fresh mushrooms, quartered
- 30 g pitted black olives
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Cape Malay Vegetable Curry
35 Min
Sweet Potato Curry
30 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Iranian Vegetable Stew
1hod. 30min
Chickpea Gratin
1 godz.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Potato Curry
12h 50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min