Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables and eggs
- 1000 g water
- 2 potatoes, peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)
- 4 eggs, washed
- 100 g green beans, trimmed
- ¼ - ½ red cabbage, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- cold water, for cooling
Peanut sauce
- 300 g roasted salted peanuts
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- ½ tsp shrimp paste (belechan)
- 2 dried chillies
- 50 g eschalot
- 2 garlic cloves
- 5 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 60 g olive oil
- 50 g palm sugar
- 70 g tamarind paste
- 1 tsp salt
- 300 g water (see Tips)
- 200 g coconut milk
Assembly
- olive oil, for frying
- 300 g tempeh, cut into pieces (1 cm thickness)
- 300 g firm tofu, cut into batons (1 cm thickness)
- 1 Lebanese cucumber, cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)
- bean sprouts, to serve
- fried shallots, for sprinkling (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3892.6 kJ / 926.8 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 66.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 11.9 g
- Sodyum
- 1216.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kaya (coconut jam)
1sa 10 dk
Sambal oelek
20 min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Kimchi
149 Std.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2sa
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1sa 10 dk
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Sambal chilli
35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min