Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables and eggs
- 1000 g water
- 2 potatoes, peeled and cut into thick wedges (approx. 16 wedges)
- 4 eggs, washed
- 100 g green beans, trimmed
- ¼ - ½ red cabbage, trimmed and cut into pieces (5 cm)
- cold water, for cooling
Peanut sauce
- 300 g roasted salted peanuts
- 30 g dried shrimp (see Tips)
- ½ tsp shrimp paste (belechan)
- 2 dried chillies
- 50 g eschalot
- 2 garlic cloves
- 5 fresh kaffir lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 60 g olive oil
- 50 g palm sugar
- 70 g tamarind paste
- 1 tsp salt
- 300 g water (see Tips)
- 200 g coconut milk
Assembly
- olive oil, for frying
- 300 g tempeh, cut into pieces (1 cm thickness)
- 300 g firm tofu, cut into batons (1 cm thickness)
- 1 Lebanese cucumber, cut into thin diagonal slices (approx. 5 mm)
- bean sprouts, to serve
- fried shallots, for sprinkling (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3892.6 kJ / 926.8 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 66.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 11.9 g
- Sodyum
- 1216.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sambal Belacan
10min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min.
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 godz. 30 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Sambal chilli
35min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1h