Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 fresh long green chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 2 stalks fresh lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 3 makrut lime leaves
- ½ - 1 tsp shrimp paste, to taste (see Tips)
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp ground coriander
- 2 garlic cloves
- 2 - 4 tsp fish sauce, to taste
- 20 g peanut oil, plus extra if needed
- Besin Değeri
- şuna göre 250 g
- Kalori
- 1700.8 kJ / 406.5 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Karbonhidrat
- 49.6 g
- Yağ
- 23.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.6 g
- Lif
- 9.2 g
- Sodyum
- 1472.1 mg
Alternatif tarifler
Madras curry powder
15min
Sri Lankan red beef curry
1u. 40min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 Min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Thai red curry paste
10 Min
Beef rendang
6 Std. 20 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Thai green chicken curry
30 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Harissa
25min
Thai red curry paste
15min
Lamb saag
1 Std. 30 Min