Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 17.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1385.4 mg
Alternatif tarifler
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
6 godz. 50 min
Wasabi mayonnaise
10 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chilli lime sauce
5 Min
Beef rendang
1 godz. 55 min
XO sauce
1 Std. 50 Min
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 Std. 40 Min
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1 Std. 50 Min