Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bot chien (rice flour cake)
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 1120 g water
- 210 g rice flour
- 1 tbsp arrowroot flour
- ¼ tsp salt
Pickled vegetables
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 50 g carrot, peeled into ribbons
- 50 g daikon, peeled into ribbons
Dipping sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tbsp soy sauce
- 1 tbsp Chinese black vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Assembly
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp vegetable oil
- 4 eggs
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1958.1 kJ / 466.2 kcal
- Protein
- 12.4 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 17.6 g
- Doymuş Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 1385.4 mg
Alternatif tarifler
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Nam Jim
10 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Taro bread
4h 20min
Pearl rice meatballs
2h
Bun bo hue (spicy noodle soup)
1h 50 min
Master stock chicken
1h 30min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Chinese greens with XO sauce
1h 50 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Miso soup
30min
Kaya (coconut jam)
1h 10min