Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g fresh bird's eye chillies, trimmed
- 20 g garlic cloves
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, white part only
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)
- 1 ½ tbsp peanut oil
- Besin Değeri
- şuna göre 210 g
- Kalori
- 1707.5 kJ / 408.1 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 2348.4 mg
Alternatif tarifler
Sambal Belacan
10 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Sichuan Chilli Oil
50min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Sambal udang
50min
Sambal chilli
35min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min