Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g fresh bird's eye chillies, trimmed
- 20 g garlic cloves
- 20 g fresh ginger, peeled
- 1 stalk lemongrass, white part only
- 30 g rice wine vinegar
- 30 g palm sugar
- 1 tsp salt
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced (approx. 30 g juice)
- 1 ½ tbsp peanut oil
- Besin Değeri
- şuna göre 210 g
- Kalori
- 1707.5 kJ / 408.1 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 2348.4 mg
Alternatif tarifler
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1h 20 min
Nyonya Spice Paste
15min
Sambal udang
50min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Baked masala fish
1h 15min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Sambal chilli
35min
Nyonya Spice Paste
15min