
Cihazlar ve Aksesuarlar
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
9 porsiyon
Malzemeler
-
bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)150 g
-
pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)100 g
-
soğan ikiye bölünmüş75 g
-
patates parçalara bölünmüş (2-3 cm)250 g
-
su500 g
-
kuru fasulye haşlanmış200 g
-
kimyon, toz (isteğe bağlı)1 tutam
-
zeytinyağı servis etmek için ekstra zeytinyağı20 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
70.7 kcal /
296.4 kJ
Protein
2.6 g
Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
9.6 g
Lif
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye