Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 75 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 200 g kuru fasulye, haşlanmış
- 1 tutam kimyon, toz (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı, servis etmek için ekstra zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 296.4 kJ / 70.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pastırmalı Patates Salatası
45 Min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Brokolili Ispanak Köftesi (Bebek Yemeği)
35 Min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 Min
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1 Std. 40 Min
Beyaz Peynirli Bezelye Pankekleri
20 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Vişne Sos Eşliğinde Ortası Çikolatalı Ekmek
1h 30 min
Yulaflı Sebze Köftesi (Bebek Yemeği)
50 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Buharda Göz Yumurta
15 Min