Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal kabağı içi, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g pırasa uzunlamasına ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (1 cm)
- 75 g soğan, ikiye bölünmüş
- 250 g patates, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 500 g su
- 200 g kuru fasulye, haşlanmış
- 1 tutam kimyon, toz (isteğe bağlı)
- 20 g zeytinyağı, servis etmek için ekstra zeytinyağı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 296.4 kJ / 70.7 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 9.6 g
- Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20min
Çikolatalı Fondan
40 min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 min
Buharda pişmiş biber
25 min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1h 10 min
Domatesli Biberli Ciger
30 min
Hamsi Buğulama
Değerlendirme yok
Mercimek Çorbası
45 min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 min
Medovik
3h 30min