Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 citron jaune
- 2 pommes rouges, non pelées, en quartiers, cœur retiré
- 400 g de céleri-rave pelé, en cubes de 3 cm
- 6 c. à soupe de mayonnaise
- 2 c. à café de moutarde
- 200 g de gésiers de canard émincés, sous vide
- sel
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 968 kJ / 232 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 15 g
Alternatif tarifler
Rémoulade de radis noir au yaourt
15 min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Salade gourmande de céleri et carotte
40 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45 min
Céleri rémoulade
10 min
Aiguillettes de canard aux raisins et sésame
25 Min
Sot-l'y-laisse aux quatre-épices
1h
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 Min
Chou rouge aux raisins secs et chorizo
35 Min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 min