Uyumlu sürümler
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tatin d'endives
1 Std. 20 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Vichyssoise au haddock
45 Min
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Céleri rémoulade
10 Min
Lasagne aux légumes anciens
1 Std. 40 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Gratin de comté façon pudding
45 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1 Std. 30 Min
Œufs à la florentine
1h 5 min
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Œufs cocotte à la florentine
50 min