Uyumlu sürümler
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champignons farcis au gorgonzola
55 Min
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40min
Champignons farcis
55 Min
Coulommiers comme un gâteau
12h
Gâteaux de champignons
1h 15min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40min
Œufs cocote à l'oseille
40min
Gratin crémeux à la normande
1 Std. 5 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Chou frisé à l'italienne
1h 50min
Welsh rarebit
30 min
Colcannon irlandais
1h 10 min