Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 dal kişniş yaprağı
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 200 g soğan, ikiye bölünmüş
- 400 g kemiksiz kuzu kol (bk. öneriler), kuşbaşı doğranmış (4 cm x 4 cm)
- 3 tk tuz
- ½ tk toz karabiber
- 40 g zeytinyağı
- 400 g havuç, parçalara bölünmüş (yakl. 1.5 cm)
- 250 g turp, 6 veya 8 parçaya bölünmüş (büyüklüğüne bağlı)
- 1 tk toz tarçın
- 1 tk toz zencefil
- 900 g su
- 300 g derisiz tavuk göğsü fileto, ince şeritler halinde kesilmiş (eni yakl. 2 cm)
- 6 kasap sosisi (isteğe bağlı)
- 400 g kabak, dilimlenmiş (yakl. 1.5 cm)
- 350 g köftelik bulgur
- 70 g kuru üzüm
- 350 g konserve nohut, süzdürülmüş
-
1 - 2
tk harissa ezmesi
veya 1 - 2 tk acı biber ezmesi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3753 kJ / 900 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tavuklu Pilav
1h 10min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 menit
İrmikli Puding
20 min
Pancar Carpaccio
Değerlendirme yok
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Çarkıfelek Meyvesi ve Zencefil Gazozlu Mokteyl
10min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Ton Balıklı Makarna
1 godz.