Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 200 g beyaz şarap
- 100 g portakal suyu, taze sıkılmış
- 1 ½ tk tuz
-
400
g alabalık fileto, taze, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
veya 400 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm) - 200 g dondurulmuş yeşil bezelye
- 240 g kısa kuru makarna (ör. penne rigate), 10 dk. pişirme süresi
- 40 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g kapari turşusu, sudan geçirilip fazla suyu alınmış
- 80 g siyah zeytin,çekirdekleri çıkarılmış
- 350 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- 1 tutam karabiber (isteğe bağlı)
- 10 g limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Tavuk
45 Min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Değerlendirme yok
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Mango ve Acı Biberli İçecek
10min
Tahinli Çörek
2 Std.
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 Std. 25 Min
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30min
Lor Peynirli Pankek
35min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min