Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 200 g beyaz şarap
- 100 g portakal suyu, taze sıkılmış
- 1 ½ tk tuz
-
400
g alabalık fileto, taze, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
veya 400 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm) - 200 g dondurulmuş yeşil bezelye
- 240 g kısa kuru makarna (ör. penne rigate), 10 dk. pişirme süresi
- 40 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g kapari turşusu, sudan geçirilip fazla suyu alınmış
- 80 g siyah zeytin,çekirdekleri çıkarılmış
- 350 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- 1 tutam karabiber (isteğe bağlı)
- 10 g limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1h
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1h 40 min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Çilekli Salata Sosu
5min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Buharda pişmiş biber
25min
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1 godz. 15 min
Domates Çorbası, Ispanaklı Rulo Omlet ve Buharda Sebze
1 godz. 5 min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5min
Pide
1h 20min
Tart Hamuru
10 Min