Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 200 g beyaz şarap
- 100 g portakal suyu, taze sıkılmış
- 1 ½ tk tuz
-
400
g alabalık fileto, taze, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
veya 400 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm) - 200 g dondurulmuş yeşil bezelye
- 240 g kısa kuru makarna (ör. penne rigate), 10 dk. pişirme süresi
- 40 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g kapari turşusu, sudan geçirilip fazla suyu alınmış
- 80 g siyah zeytin,çekirdekleri çıkarılmış
- 350 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- 1 tutam karabiber (isteğe bağlı)
- 10 g limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beyaz Çikolatalı ve Frambuazlı Macaron
1h 10min
Acı Biberli Kek
2 Std.
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1hod. 5min
Gazpacho
10 min
Protein Tozlu Frambuazlı Cheesecake
3hod. 30min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1hod. 5min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 min
Çiğ Köfte
1h 45 min
Sebzeli Tavuk
45 min
Ton Balıklı Makarna
1h