Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Portakal, Havuç ve Limon Suyu
10 min
Tarhana Çorbası
25min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Taze İncir Reçeli
55 min
Hibiskus Şerbeti
3h 25 min
Güllaç
3h 25 min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 godz. 20 min
Damla Sakızlı Lokum
26h 50 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25 min
Ayva Reçeli
1h 25min
Etsiz Çiğ Köfte
50min
Portakal Suyu
10 min