Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g bal
- 1800 g su
- 500 g kuru kayısı (gün kurusu), ikiye bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 436 kJ / 104 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 23.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 2 g
Alternatif tarifler
Şeftali Kompostosu
3 Std. 30 Min
Yulaflı Hurmalı Muhallebi
10 Min
İrmik, Elma ve Süt Lapası
10 Min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Kabaklı Nohutlu Balık Köftesi (Bebek Köftesi)
30 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Tahıllı Elma Lapası
10 Min
Önceden Pişirilmiş Pirinç Unu
40 min
Armutlu Yulaf Kreması
10 Min
Ayran
5 Min
Yoğurt
19 Std. 45 Min
Hafif Domates Sosu
35 min