Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Besin Değeri
- şuna göre 550 g
- Kalori
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 55 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1u. 15min
Matchalı Smoothie Kasesi
Değerlendirme yok
İşkembe Çorbası
1h 20min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2 godz. 10 min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min