Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (isteğe bağlı)
veya 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (isteğe bağlı) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orman Kebabı
1h
Sebzeli Tavuk
45 dk
Kremalı Mantar Çorbası
20 dk
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 dk
Musakka
1 godz. 10 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1sa 15 dk
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 dk
Avokadolu Makarna Salatası
50min
Miso Çorbası, Sakeli Deniz Ürünleri ve Pilav
1 godz. 10 min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min
Kremalı Mantarlı Et
1 godz. 10 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min