Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g su
- 130 havuç, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 60 g kereviz, küçük parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 25 g maydanoz yaprağı, taze veya kereviz yaprakları
-
½
küp tavuk bulyon (0.5 lt için) (isteğe bağlı)
veya 1 tepeleme tk bulyon ezmesi, ev yapımı (isteğe bağlı) - 600 g tavuk göğsü, derisiz, şeritler halinde kesilmiş (5 cm x 2 cm)
- ½ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- ¼ tk taze toz biber, damak tadına göre ekstra biber
- 150 g beyaz mantar, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 30 g un
- 100 g krema
- 1 tk Worcestershire sosu (isteğe bağlı)
- 1 tk limon suyu
- 30 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1432 kJ / 342 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 Min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Değerlendirme yok
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Değerlendirme yok
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15 min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Kremalı Mantar Çorbası
20 Min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10 min