Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 sap maydanoz yaprağı
-
10
g soğan, parçalara bölünmüş
(1-2 cm) -
10
g kereviz, parçalara bölünmüş
(1-2 cm) -
5
g havuç, parçalara bölünmüş
(1-2 cm) - 30 g yağsız kıyma, çift çekilmiş
- 5 g ince bulgur
-
125
g domates, kabukları soyulmuş,
ikiye bölünmüş - 230 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 464 kJ / 111 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 8.8 g
- Yağ
- 4.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Pankek
45 Min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 Min
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 Min
Taze Soğanlı Kabak ve Domates Çorbası
40 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5 min
Safranlı Yoğurt ve Narlı Fırında Patlıcan
1 Std. 10 Min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 godz. 40 min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 Min
Domatesli Şehriye Çorbası
30 Min