Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Köfteler
- 80 g ekmek, hafif bayatlamış
- ½ soğan
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 1 tk kuru kekik
- 20 g zeytinyağı
- 500 g dana sokum, sinirleri ayıklanmış, parçalara bölünmüş (4 cm) ve hafifçe dondurulmuş
- 1 yumurta
- 20 g süt
- ½ tk tuz
- ½ tk karabiber, toz
- 2 - 3 yk zeytinyağı, kızartmak için
Beyaz Şaraplı Mantar Sos
- 60 g Parmesan peyniri, küp küp kesilmiş (3 cm)
- 60 g beyaz şarap, sek
- 1 yk mısır nişastası
- 1 diş sarımsak
- 30 g soğan
- 40 g tereyağı
- 200 g mantar, taze, ince dilimlenmiş
- 1 tutam tuz
- 1 tutam karabiber, toz
- 200 g krema
- 1 dal maydanoz yaprağı, süslemek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 Min
Bolonez Soslu Lazanya
2h 30min
Karides Sote
10 Min
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
10 Min
Ballı Armutlu Salata Sosu
Değerlendirme yok
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 min
Dana Etli Bolonez
45 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3 godz. 25 min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min