Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
veya 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (isteğe bağlı)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Besin Değeri
- şuna göre 3 kavanoz
- Kalori
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 3137 mg
Alternatif tarifler
Soyulmuş Sarımsak
5 Min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Musakka
1 Std. 10 Min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Rendelenmiş elma
10 Min
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10 Min
'Eggnog' Konyak Likörü
15 Min
Sebze Bulyon
1 Std.
Patates Salatası
1 Std.
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min