Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
veya 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (isteğe bağlı)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Besin Değeri
- şuna göre 3 kavanoz
- Kalori
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 3137 mg
Alternatif tarifler
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 godz. 5 min
Soyulmuş Sarımsak
5 min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Nessuna valutazione
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1 godz.
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30min
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 godz. 20 min
Tavuk Eti Suyu
Nessuna valutazione
Arpa Şehriye Pilavı
1 godz.
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Tavuk Suyu
1h 10min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min