Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
veya 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (isteğe bağlı)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Besin Değeri
- şuna göre 3 kavanoz
- Kalori
- 1207 kJ / 288 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 3137 mg
Alternatif tarifler
Ezogelin Çorbası
1 Std. 5 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50min
Tarhana Çorbası
25min
Kıymalı Ispanak
45min
Kereviz Remoulade
Değerlendirme yok
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1 Std.
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 Std. 5 Min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 Std. 40 Min
Soyulmuş Sarımsak
5min
Çeşitli Çikolatalı Trüfler
2h 50min
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55 min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min