Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)

4.7 10 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 3sa 25 dk
3 kavanoz

Malzemeler

  • zeytinyağı
    10 g
  • soğan orta boy, dörde bölünmüş
    1
  • havuç orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
    1
  • kereviz parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • diş sarımsak ikiye bölünmüş
    2
  • dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
    400 - 500 g
    400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş
  • tuz
    1 - 1 ½ tk
  • tane karabiber
    10 adet
  • yenibahar (isteğe bağlı) tane
    5
  • defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
    1 - 2
  • su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
    1200 - 1400 g

Besin Değeri şuna göre 3 kavanoz

Kalori 288 kcal / 1207 kJ
Protein 24 g
Yağ 24 g
Karbonhidrat 0 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 4 g
Sodyum 3137 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...