Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 - 400 g yasemin pirinci
- 300 - 580 g su
- 10 - 20 g sıvı yağ
- ½ - 1 tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 964 kJ / 230 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 284 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Basmati Pilavı
1h
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Rendelenmiş Parmesan Peyniri
5min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Tam Taneli Tahıl veya Bakliyat Unu
5min