Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ demet maydanoz yaprağı, taze
- 3 dal dereotu yaprağı (isteğe bağlı)
- 175 g kırmızı mercimek (ıslatılmamış hali 175 g), bol sıcak suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 160 g kinoa (ıslatılmamış hali 160 g), bol suda 1 gün bekletilmiş ve süzdürülmüş
- 365 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 - 2 diş sarımsak
- 40 g zeytinyağı
- 20 g biber salçası
- 20 g domates salçası
- 1 tk kimyon, toz, damak tadına göre
- ½ - 1 tk tatlı kırmızı toz biber
- ¼ tk karabiber
- 1 - 2 tk tuz, damak tadına ve kullandığınız salçanın tuz oranına göre ayarlayın
- 3 - 4 dal taze soğan,dilimlenmiş (2 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 adet
- Kalori
- 10918 kJ / 2612 kcal
- Protein
- 85 g
- Karbonhidrat
- 306 g
- Yağ
- 104 g
- Lif
- 61 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 Min
Glütensiz Fırın Mücver
50 Min
Kavrulmuş Soğanlı Bol Mercimekli Pilav (Mujadarrah)
1 godz. 5 min
Kinoa ve Meksika Fasulyeli Vegan Burger Köftesi
1 godz.
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Ketojenik Krakerler
1 godz.
Pufidik Glütensiz Ekmek
1 godz. 15 min
Tahinli Bademli Kurabiye
25 Min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 Std. 45 Min
Glütensiz Şekersiz Vejetaryen Kek
3hod.
Keçiboynuzu Özlü Glütensiz Bisküvi
50 Min
Haşlanmış Pirinç
25 Min