Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hurmalı Yulaflı Muhallebi
-
65
g yulaf ezmesi
veya glutensiz yulaf - 650 g süt
- 180 - 190 g hurma, yumuşak, çekirdekleri çıkarılmış
-
1
vanilya çubuğu, boydan ikiye kesilmiş ve tanecikleri kazınmış
veya 1 - 2 damla doğal vanilya özü
Sos
- 50 - 75 g hurma, yumuşak, çekirdekleri çıkarılmış
-
250
g kırmızı dut
veya frambuaz, çilek gibi küçük kırmızı meyveler
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1209 kJ / 289 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 49.3 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 8.4 g
Alternatif tarifler
Sultan Lokumu
40 menit
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20 min
Kayısı Topu
20 min
Taze Otlu, Glütensiz Kırmızı Mercimek Keki
25sa 10 dk
Fıstık Ezmeli Enerji Topları
1 godz.
Muzlu Kek (Banana Bread)
1h 50 min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Rezene, Kereviz Sapı ve Yeşil Elma Salatası
Değerlendirme yok
İncir Uyutması
3h 30min
Muzlu ve Kuruyemişli Kıtır Granola
1 godz.
Glütensiz Ballı Muhallebi
4 Std. 15 Min
Zencefil ve Ananaslı Mokteyl
10min