Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Besin Değeri
- şuna göre 1250 g
- Kalori
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 144 g
- Doymuş Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 505.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Şehriyeli Domates Çorbası
45 min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Dana Jambon ve Sucuklu Domates Soslu Makarna
40 min
Tavuk Nugget
30 min
Salatalık Turşusu (Tatlı)
Değerlendirme yok
Çilekli Kıtır Çörekler
1h 30min
Havuç Çorbası
35min
Sütlü Burger Ekmeği
4 Std.
Şeker Şurubu
30 min
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 Std. 20 Min
İrmik Helvası
1h 25min