Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 115 g soğan, ikiye bölünmüş
- 85 g havuç, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 85 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 1 defne yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 tavuk karkas, orta boy, parçalara bölünmüş (yakl. 5-6)
- 1275 - 1400 g su, su tavuk kemiklerinin üzerinde olmalı ve maksimum seviyesini aşmamalı
- Besin Değeri
- şuna göre 1250 g
- Kalori
- 7074 kJ / 1690.7 kcal
- Protein
- 73.2 g
- Karbonhidrat
- 21.7 g
- Yağ
- 144 g
- Doymuş Yağ
- 41.5 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 505.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1sa 40 dk
Defne Yapraklı Adaçayı
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5 Std. 20 Min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 min
Vanilyalı Yoğurt
12h 20min
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35 min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15 分钟
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16 Std.
Zighini ( Baharatlı ve Kuzu Etli Etiyopya Yahnisi)
1sa 10 dk
Sweet Chili Sos
25 min
Kısır
30 min
Peynirli Omlet
15 分钟