Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 - 800 g kabak, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 79 kJ / 19 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş brokoli
20 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda Pişmiş Somon
30 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Dondurulmuş Ispanak Püresi
35min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1 Std. 10 Min
Meyveli Labne
10 min
Tam Tahıllı Cevizli Granola
1 Std. 10 Min
Buharda pişmiş bezelye
20 min
Buharda pişmiş biber
25 min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35min