Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 600 - 800 g kabak, dilimlenmiş (1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 79 kJ / 19 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş biber
25min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1u. 15min
Kavunlu Dondurma
6h
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş karnabahar
30min