Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 34.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50min
Pikan Cevizli Muzlu Kek
2 Std.
Tavuk Nugget
30 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 Std. 30 Min
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Çikolatalı Brioş
5h 15 min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1h 25 min
Cilde Parlaklık Kazandıran Detoks İçeceği
15 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10h