Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
- 1000 g derili tavuk baget (yakl. 8 adet)
- 30 g zeytinyağı
- 100 g ketçap
- 1 yk Worcestershire sosu
- 2 tk hardal
- 1 tk kişniş, toz
- 1 tk kimyon, toz
- ¼ tk kurutulmuş zencefil tozu
- 1 tutam tuz
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
- 25 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g havuç, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 300 g kırmızı lahana, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 80 g mayonez
- 2 tk limon suyu
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- 2 tutam karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2095 kJ / 501 kcal
- Protein
- 38.2 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 34.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sütlü Türk Kahvesi
5min
Haşlanmış Bulgur
25 min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 Min
Bal ve Misket Limonu Soslu Hawaii Salatası
15 min
Rendelenmiş Patates Pancake
55min
Yoğunlaştırılmış Şekerli Süt
35 Min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2h 5min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 Std. 30 Min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2h
Elmalı Çörek
2h 20min