Cihazlar ve Aksesuarlar
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 porsiyon
Malzemeler
Fırında Tavuk Baget
-
derili tavuk baget (yakl. 8 adet)1000 g
-
zeytinyağı30 g
-
ketçap100 g
-
Worcestershire sosu1 yk
-
hardal2 tk
-
kişniş, toz1 tk
-
kimyon, toz1 tk
-
kurutulmuş zencefil tozu¼ tk
-
tuz1 tutam
Kırmızı Lahanalı Coleslaw
-
soğan ikiye bölünmüş25 g
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)50 g
-
kırmızı lahana parçalara bölünmüş (3-4 cm)300 g
-
mayonez80 g
-
limon suyu2 tk
-
tuz damak tadına göre¼ tk
-
karabiber2 tutam
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
38.2 g
Kalori
2095 kJ /
501 kcal
Yağ
34.4 g
Karbonhidrat
9.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fırından Et, Balık ve Tavuk Tarifleri
19 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 5 dk
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 dk
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1sa 20 dk
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 dk
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 dk
Tavuklu Quesadilla ve Guacomole
1sa
Pirinç Pilavı Eşliğinde Tavuk Şiş ve Ilık Sebze Salatası
2sa
Bol Sebzeli Fırınlanmış Tavuk
1sa 45 dk
Portakal Soslu Tavuk Baget
1sa 25 dk
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30 dk
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1sa 10 dk
Hardallı Patates Salatası
1sa