Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1h 15 min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Değerlendirme yok
Peynirli Karides Tava
35 Min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20 min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Körili Tavuklu Wrap
50min
Kremalı sebzeli tavuk
50min