Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g taze maydanoz, sadece yaprakları
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g zeytinyağı, 1.5 yk ekstra zeytinyağı
-
100
g taze porçini mantarı, küçük boy, dilimlenmiş (1 cm)
veya 30 g kurutulmuş porcini mantarı, 20 dk ılık suda bekletilmiş, süzülmüş, küçük parçalara bölünmüş - 100 g kültür mantarı, ince dilimlenmiş (1 cm)
- 1 ¼ tk tuz, damak tadına göre ekstra tuz
- 1200 g su
- 300 g tagliatelle makarna (yumurtalı uzun kuru makarna)
- 1 - 2 tutam taze toz karabiber, damak tadına göre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1659 kJ / 396 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 13 g
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Mascarpone Kremalı ve Çilekli Pratik Kup
25 min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Brak ocen
İnci Pirinç Köfteleri
Brak ocen
Karışık Sebze Eşliğinde Kayısı, Fındık ve Beyaz Peynirli İnce Bulgur
1 Std. 15 Min
Soslu Tavuk ve Kuskus, Ispanaklı Sufle
Brak ocen
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Brak ocen
Chai Tea Latte Tozu
15 min
Kremalı Mantarlı Et
1 Std. 10 Min
Nohutlu ve sucuklu tavuk baget
40 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Parmesan Peynirli Risotto
30 min