Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fesleğen yaprağı
- 10 g maydanoz yaprağı, taze
- 10 g dereotu yaprağı
- 90 g çekirdeksiz, yeşil zeytin
- 70 g zeytinyağı
- 240 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 ¾ tk tuz
- 115 g kapya biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 1 diş sarımsak
- 80 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (3-4 cm)
- 130 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 1500 g su
- 500 g kurutulmuş penne makarna
- 300 g ton balığı, konserve, süzdürülmüş ve ufalanmış
- 100 g beyaz peynir, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2523 kJ / 603.6 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 67.1 g
- Yağ
- 25.8 g
- Lif
- 7.7 g
Alternatif tarifler
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 Min
Kurutulmuş Domates ve Kremalı Tavuklu Penne
30min
Rezene ve Balıklı Makarna
40min
Tayvan Usulü Buharda Etli Yapışkan Pirinç
Değerlendirme yok
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9u. 15min
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Alabalık ve Sebzeli Makarna Salatası
45min
Fas Usulü Kuzu Burger ve Harissalı Yoğurt Sosu
1h 5min
Sebzeli Tavuk
45min
Kremalı sebzeli tavuk
50 Min
Çerkez Tavuğu
1h