
Cihazlar ve Aksesuarlar
Ton Balıklı Makarna
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
-
fesleğen yaprağı10 g
-
maydanoz yaprağı, taze10 g
-
dereotu yaprağı10 g
-
çekirdeksiz, yeşil zeytin90 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan ikiye bölünmüş240 g
-
tuz1 ¾ tk
-
kapya biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)115 g
-
sarımsak1 diş
-
yeşil biber parçalara bölünmüş (3-4 cm)80 g
-
kiraz domates ikiye bölünmüş130 g
-
su1500 g
-
kurutulmuş penne makarna500 g
-
ton balığı, konserve süzdürülmüş ve ufalanmış300 g
-
beyaz peynir ufalanmış100 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
603.6 kcal /
2523 kJ
Protein
24.5 g
Yağ
25.8 g
Karbonhidrat
67.1 g
Lif
7.7 g