Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g su
- 550 - 800 g havuç, dilimlenmiş (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 108 kJ / 25 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş karnabahar
30 min
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Buharda pişmiş kabak
35min
Ekmek Kırıntıları
5 min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Buharda pişmiş bezelye
20min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35min
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min