Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Cod with citrus butter
50 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 Min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min