Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g extra virgin olive oil
- 30 g red wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- ¾ tsp fine sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 200 g fresh watercress
- 4 sea bass fillets, skin on (approx. 90 g each)
- 1 tsp extra virgin olive oil
- 500 g water
- 180 g couscous
- 2 ½ oranges, 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½
- 20 g toasted pine nuts (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2525 kJ / 604 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 dk
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 dk
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 dk
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 dk