Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 300 g onions, quartered
- 1 Tbsp red wine vinegar
- 3 garlic cloves, crushed (see tip)
- 1 bay leaf
- 500 g tomatoes, halved
- 250 - 300 g water (enough to just cover ingredients)
- 5 g raisins
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 500 g fish fillets, thick, skin on, cut in large pieces (5-6 cm)
- 400 - 500 g fresh mixed seafood, to taste
- 1 Tbsp fresh parsley leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 6873 kJ / 1640 kcal
- Protein
- 172 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 74 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Chicken Étouffée
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish Stew
45 min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min