Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
TM6

Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle

3.4 (5 değerlendirme)

Malzemeler

Toasted Linseeds

  • 15 g golden linseeds
  • 10 g rapeseed oil

Pumpkin Soup

  • 500 g water
  • 300 g pumpkin, peeled, diced (4 cm)
  • 2 pinches coarse salt flakes
  • 1 banana shallot, halved
  • 20 g rapeseed oil
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 10 g garlic (approx. 2 cloves)
  • 150 g liquid vegetable stock
  • 3 g coarse salt flakes

Finalisation

  • 120 g mixed fresh mushrooms
  • 20 g rapeseed oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • 15 g sherry vinegar
  • black truffle, fresh, for grating (isteğe bağlı)
    veya cooked chestnuts, peeled, for grating (isteğe bağlı)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1756.4 kJ / 419.8 kcal
Protein
6 g
Karbonhidrat
21.6 g
Yağ
36.7 g
Doymuş Yağ
7.5 g
Lif
4.6 g
Sodyum
763.6 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler