![Steamed turbot and mixed vegetable parcels Steamed turbot and mixed vegetable parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/61746E86-56A0-4FF7-B046-44E00C873F1C.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
4
turbot fillets (120-200 g each)
veya 4 white fish fillets (any type of white fish, 120-200 g each) - 1 - 2 lemons, zest and juice
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut in slices (3 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1693 kJ / 404 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Ratatouille
40 min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Minestrone
45 min
Yoghurt Dressing
5min
Tomato Sauce
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min