Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
TM6 TM5 TM31

Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa

4.7 (32 değerlendirme)

Malzemeler

Smoked Salmon and Avocado Salsa

  • 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
  • 80 g smoked salmon
  • 10 fresh baby spinach leaves (isteğe bağlı)
  • 1 pinch fine sea salt, or to taste
  • 1 pinch ground black pepper, or to taste
  • 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
  • ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)

Poached Egg Pots

  • 700 g water
  • 150 g fresh baby spinach, stalks removed
  • ½ tsp fine sea salt, or to taste
  • 30 g whipping cream
  • 1 Tbsp grated Parmesan cheese
  • 2 medium eggs

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1433 kJ / 341 kcal
Protein
22 g
Karbonhidrat
2.2 g
Yağ
26.9 g
Lif
3.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler