Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salad
- 100 g white quinoa (see Tips)
- 200 g red quinoa (see Tips)
- 850 g water, plus extra for soaking
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 1 beetroot, cut into cubes (1 cm)
- 60 g frozen peas
- 50 g shelled pistachios, toasted
- 40 g dried cranberries (see Tips)
- 3 sprigs fresh mint, leaves only, roughly torn
Dressing
- 100 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 20 g honey
- 10 g red wine vinegar
- 40 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- feta cheese, crumbled, to serve (optional)
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1508.9 kJ / 359.3 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 30.4 g
- Yağ
- 21.1 g
- Lif
- 5.6 g
Alternatif tarifler
Quinoa salad with mango salsa
1h
Fennel, freekeh and orange salad
2h 25min
Colourful quinoa salad
40 min
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Raw cauliflower tabouli
30 min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Curried cauliflower salad
40 min
Israeli couscous salad
1h
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min.