Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 120 g zeytinyağı
- 450 g su
- 15 g limon suyu
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 2 tutam tuz
- 1 ½ tk şeker
- ¾ tk un
- 6 adet enginar, çanak (tanesi yakl. 90 g - Ø 8 cm) kararmaması için iyice limonlanmış
- 100 g havuç, küp küp kesilmiş (1 cm)
- 130 g patates, küp küp kesilmiş (1.5 cm), kararmaması için suya koyulmuş
- 90 g bezelye, dondurulmuş
- 1 dal dereotu yaprağı, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1029.9 kJ / 246.4 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 12.4 g
- Yağ
- 20.2 g
- Lif
- 11.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pancar Salatası
15min
Ekmeksiz Çerkez Tavuğu
45min
Yeşil elma, salatalık ve ıspanaklı smoothie
15min
Zeytinyağlı Fava
35min
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45min
Zeytinyağlı Enginar
1sa
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Kuzu Gerdan Yahni
1h 45min
Sebze Bulyon
1sa
Zeytinyağlı Yer Elması
1sa