Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 eggplant (approx. 500 g), cut into slices (0.5-1 cm thickness)
- salt, for sprinkling
- 200 g dried red lentils
- filtered water, for soaking
Plant-based béchamel sauce
- 500 g plant-based milk of choice
- 50 g gluten free cornflour
- 30 g vegan butter (see Tips)
- 2 tbsp nutritional yeast (see Tips)
- ½ tsp salt
- ground black pepper, to taste
Lentil moussaka
- 50 g extra virgin olive oil
- 1 red onion, cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 400 g canned tomatoes
- 120 g filtered water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried oregano
- ground nutmeg, for sprinkling
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1499.6 kJ / 357.1 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 35.7 g
- Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Sweet and sour tempeh
50 Min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Mushroom stroganoff
20min
Butternut mac and cheese
45 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Tofu scramble
25 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Plant-based parmesan
5min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min