Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 80 g di vino bianco secco
- 900 g di brodo vegetale
- 125 g di stracchino a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30min
Orzotto con ceci e verdure
30min
Orzotto ai funghi porcini
30min
Sedanini integrali al ragù di lenticchie rosse
1h
Ragù di lenticchie
1 Std. 15 Min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Spatzle alla barbabietola
30min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min
Risotto alla rapa rossa e caprino
30min
Risotto mele e radicchio rosso
40min