Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 82.1 mg
Alternatif tarifler
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta di asparagi
1h 10min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Torta salata di bietole
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1h 15min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min