Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 3.8 g
- Yağ
- 9.7 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 82.1 mg
Alternatif tarifler
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Quiche porri e prosciutto
1 Std. 45 Min
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata di bietole
1 Std.
Quiche radicchio e bietole
1 Std. 15 Min
Torta salata ai porri e cumino nero
1 godz. 20 min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min